• Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Πολιτική Επιστροφών

  • Home

Επιστροφές- Αντικαταστάσεις
Πολιτική της επιχείρησης μας, λόγω των ευπαθών προϊόντων μας (φυτά- μικρόκηποι), είναι να μη γίνονται δεκτές οποιεσδήποτε επιστροφές.
Καμία ευθύνη δεν έχουμε σε περίπτωση που οποιοδήποτε χαρακτηριστικό του , του καρπού, της ποικιλίας ή της γενικότερης εμφάνισης του φυτού δεν είναι η αναμενόμενη κατά την ανάπτυξή του.
Σε κάθε περίπτωση, για να είστε σίγουροι ότι το προϊόν (φυτό- γλάστρα) που θα παραλάβετε θα είναι αυτό που θέλετε, μπορείτε να μας ζητήσετε επιπλέον φωτογραφίες του.
Π.χ: Για να είστε βέβαιοι ότι το μέγεθος του φυτού που έχετε διαλέξει θα είναι και αυτό που έχετε στο μυαλό σας, μπορούμε να σας στείλουμε φωτογραφία αυτού που θα παραλάβετε, για να ξέρετε, πριν γίνει η αποστολή, ακριβώς τι φυτό θα έχετε στο σπίτι σας.
Τα αποστελλόμενα φυτά φεύγουν, λοιπόν, σε άριστη κατάσταση από το εργαστήριο σύνθεσης των μικρόκηπων.
Μετά την παραλαβή, ουδεμία ευθύνη έχουμε για την εξέλιξη- ανάπτυξή τους.
Και αυτό γιατί οι παράγοντες συντήρησης τους δεν ελέγχονται, πλέον, από εμάς (πότισμα- συνθήκες φωτισμού, σκίασης .αέρα)

Στην περίπτωση μη παραλαβής του προιόντος, κι εφόσον έχει πληρωθεί ηλεκτρονικά επιστρέφεται η συνολική του αξία.

Στην περίπτωση υπαναχώρησης ή ακύρωσης της παραγγελίας σας κι εφόσον έχετε καταβάλλει την αξία της πληρωμής του, επιστρέφεται η αξία που καταβάλλατε στην αντίστοιχη χρεωστική ή πιστωτική κάρτα που χρησιμοποιήθηκε για την πληρωμή του.

.

10% έκπτωση με την εγγραφή σας στο Newsletter μας!*

*Η έκπτωση ισχύει για την πρώτη παραγγελία σας