• Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Πολιτική Αποστολών

  • Home

Όλα τα προϊόντα μας αποστέλλονται με δικά μας μέσα για να διασφαλίσουμε πάντα την καλύτερη ποιότητα αποστολής, με ελάχιστο κόστος αποστολής τα 5€ στις περιοχές εκτός Αττικής. Για φυτά και λιπάσματα εντός Αττικής (Δευτέρα, Τρίτη: Βόρεια και Ανατολικά προάστια Αθήνας, Τετάρτη, Πέμπτη: Νότια και Δυτικά προάστια Αθήνας, Παρασκευή, Σάββατο: Πειραιάς, υπόλοιπο Αττικής) τα μεταφορικά έξοδα είναι 3€

Μπορείτε επίσης να προγραμματίσετε την αποστολή σας για οποιαδήποτε μελλοντική ημερομηνία θέλετε. Ελάχιστο κόστος παραγγελίας : 10€

Οι παραγγελίες λιπασμάτων άνω των 10kg γίνεται με ηλεκτρονική προπληρωμή τους μια μέρα πριν την αποστολή και παράδοσή τους.Οι παραδόσεις όλων των προιόντων γίνονται εργάσιμες ημέρες και Σάββατο μεταξύ 09:30-17.00.

Εξυπηρέτηση στις παρακάτω περιοχές:
* Για οποιαδήποτε άλλη περιοχή στην Αττική, εκτός από τις αναγραφόμενες, Ελλάδα ή και σε όλο τον κόσμο μπορούμε να εξυπηρετήσουμε με τηλεφωνική παραγγελία κατόπιν συνεννόησης.

Αγια Παρασκευή
Άγιος Δημήτριος
Άγιος Στέφανος
Αθήνα (Κεντρο)
Αιγάλεω
Άλιμος
Αργυρούπολη
Βύρωνας
Βούλα
Γαλάτσι
Γλυφάδα
Δάφνη
Ελευσίνα

Ελληνικό
Ζωγράφου
Ηλιούπολη
Ηράκλειο
Θρακομακεδόνες
Καισαριανή
Κηφισιά
Καλλιθέα
Κορυδαλλός
Μαρούσι
Μοσχάτο
Μεγάλο πεύκο
Μέγαρα

Νεα Ιωνία
Νέα Σμύρνη
Νέα Φιλαδέλεφεια
Νίκαια
Παλαιό Φάληρο
Παπάγου
Πειραιάς
Περιστέρι
Ταύρος
Φιλοθέη
Χαλάνδρι
Χολαργός
Ψυχικό

Κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας, οφείλετε να ελέγξετε ότι τα προϊόντα αντιστοιχούν στην παραγγελίας σας και να επισημάνετε. Σε αντίθετη περίπτωση, στο δελτίο παράδοσης και υπό μορφή χειρόγραφων παρατηρήσεων μετά υπογραφής, οποιαδήποτε ανωμαλία.

Παράδοση Προϊόντων

Η επιστροφή των προϊόντων δεν θα γίνει δεκτή παρά μόνον για προϊόντα που βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση, με την αρχική τους συσκευασία.

5€ έκπτωση με την εγγραφή σας στο Newsletter μας!*

*Η έκπτωση ισχύει για την πρώτη παραγγελία σας