• Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Ανανέωση μικρού μπαλκονιού (Balcony makeover)

  • Home
  • Uncategorized

Όλοι θα θέλαμε μια κατοικία όπου θα ήταν ο κήπος τεράστιος, θα περιλάμβανε τα φυτά που αγαπάμε πιο πολύ και δέντρα, τις πέργκολες το barbecue, to playground κ.α. Στην Ελληνική επικράτεια όμως λόγω της μαζικής συγκέντρωσης του πληθυσμού στα άστικά κέντρα, περιορίζεται ο αριθμός των κατοικιών αυτών.

Δε συναντάμε τον κήπο, ούτε καν τη βεράντα, αλλά ένα μικρο μπαλκόνι. Και περιοριζόμαστε να βλέπουμε στα εξώφυλλα των περιοδικών- τώρα και των ηλεκτρονικών- τους κήπους, που ονειρευόμαστε.

Το αστικό μπαλκόνι  δεν υποκαθιστά σίγουρα ένα κήπο, μπορεί να μεταμορφωθεί όμως σε μια ευχάριστη γωνία του σπιτιού.

Η χρήση φυσικών στοιχείων όπως τα κατάλληλα φυτά για τις κλιματικές συνθήκες της περιοχής μας αλλά και τεχνητών όπως ο χλοοτόπητας, φυτοδοχεία απο υλικά όπως ο πηλός το γυαλί κ.α,,και φυσικά η ανάλογη άρδευση των φυτών που διατηρεί την εικόνα και παρουσία της “ευχάριστης γωνίας του σπιτιού”, μπορούν κυριολεκτικά να μεταμορφώσουν το μπαλκόνι,με ένα μέτριο οικονομικό κόστος.

                                  

 

Πολλές φορές για ν’αποκτήσουμε το περιβάλλον που θέλουμε δε χρειάζεται να δαπανήσουμε υπέρογκα ποσά, αλλά να είμαστε αποφασιστικοί.

Αλλάζουμε λοιπόν σήμερα το περιβάλλον μας,προσθέτωντας το πράσινο και τα διακοσμητικά στοιχεία που θα θέλαμε χωρίς να περιμένουμε ν’αλλάξει δραματικά η οικονομική μας κατάσταση για να το προσπαθήσουμε.

Οι φωτογραφίες που βλέπουμε είναι απο μικρά μπαλκόνια, υπολογιζόμενα σε τετραγωνικά μέτρα που δεν αφέθηκαν, όμως επιτελώντας το ρόλο μιας αποθήκης, αλλά αξιοποιήθηκαν όσο πιο εποικοδομητικά γινόταν απο τους ιδιοκτήτες τους.

 

5€ έκπτωση με την εγγραφή σας στο Newsletter μας!*

*Η έκπτωση ισχύει για την πρώτη παραγγελία σας